32. What about Vada Pav

Kasvisruoka on ollut viimeaikoina jokseenkin kovassa nosteessa, mikä on erittäin positiivinen asia. Kiinnostuksen kasvaessa saamme varmasti nauttia aina vain paremmasta ja laajemmasta tarjonnasta tälläkin saralla. Helsingin kasvispurilaisten testailu jatkuu Stonesissa, joka on jo aiemmilta kerroilta tuttu mainioista, perinteisemmistä burgereistaan.

Listalta valikoituu kirpeään pakkassäähän soveltuva, jokseenkin eksoottiselta kuulostava, kikherneistä ja perunasta valmistettu sekä intialaisittain maustettu kasvisburgeri. Mielenkiintoista.

Puolisen tuoppia olutta hörpittyäni pääsen toteamaan että tosiaan mielenkiintoinen on tämä makumaailma. Intia meets Amerikka. Maistuvan säpylän väliin ahdettu, erittäin tuhdisti maustettu kikhernepallo tuo miellyttävän hien pintaan. Kookos-valkosipuli-chutney tuo mukavan lisävivahteen muutoin turhankin yksiselitteisesti intialaiselta ruoalta maistuvaan annokseen.

Intialainen ruoka on mainiota ja hyvinkin tuttua, mutta intialainen ruoka sämpylän välissä on uusi tuttavuus. Kokonaisuus on kuitenkin erittäin hyvä, ainakin kategoriassa ”Ruoka”.

”Burgeri” -lokeron viitekehyksessä yhdistelmä on ehkä hieman liian eksoottinen.

Varauksettomat lisäpisteet lisukkeista, etenkin talon olutpaneroidut sipulirenkaat kunnon tujauksella majoneesia vievät kielen mennessään. Itseasiassa korillinen pulleita sipulirenkaita rittäisi jo lähestulkoon itsessään ateriaksi, joten nälkäisenä ei ravintolasta tarvitse poistua tälläkään reissulla.

Missä: Stone’s Helsinki

Paljonko: 13e (+lisukkeet 4,5e/kpl)

Suositus: Eksotiikannälkäiselle

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s